top of page

OM LYFTET PT STUDIO

Idén till Lyftet PT studio föddes en tidig morgon i Juli 2019. Klockan var 7 på morgonen och jag tog sedvanligt min morgonpromenad runt Honglingjin park i centrala Peking. Jag hade bott i Kina sen 2014 och jag visste att jag var redo för ett nytt äventyr , min plan var att flytta någon annanstans i Asien. Just denna morgon lyssnade jag på en sommarpratare och då slog det mig; jag vill flytta tillbaka till Sverige och starta eget! Det var märkligt att det kom till mig just då , jag hade varit borta från Sverige i 8 år, men det kändes så rätt. Jag hade arbetat som personlig tränare i 1,5år i Peking och älskade varje sekund, att hjälpa andra att hitta sin styrka både fysiskt och psykiskt är fantastiskt. Att se hur mycket bättre mina klienter mådde efter våra träningspass var värt alla timmars jobb. Nu vill jag göra samma sak hemma i Norrland, i mina hemtrakter, i min egen studio. Kom och finn träningsglädjen tillsammans med mig på Hagavägen 1 i Sundsvall, nu kör vi.

VAD ÄR EN PT STUDIO?

Vad är egentligen skillnaden mellan ett vanligt kommersiellt gym och en PT studio? Skillnaden är stor, men ändå inte. I ett kommersiellt gym känner sig många obekväma eller kanske irriterad att det är många människor som ska dela på samma utrustning, de grymtande gymveteranerna känns skrämmande och det kan vara svårt att hålla fokus.

Hos mig på Lyftet PT studio slipper du detta, här kan du komma som du är, du har hela gymlokalen för dig själv och en PT som säger till dig vad du ska göra. Du får till och med bestämma din egen musik! Det är helt enkelt  träning för personlig tränare i privat miljö. Lyftet PT studio är fullt utrustad för att du ska lyckas med din träning vad som än är ditt mål. Här kan du fokusera 100% procent på ditt.

Boka en konsultation och kom och se vad vi kan göra tillsammans för att uppnå dina träningsmål.

Hem: Om
Hem: Lektioner

INSTAGRAM

HÖR AV DIG

Vill du komma i kontakt? Ring, fyll i kontaktformuläret till höger, mejla eller skriv ett meddelande på Facebook.

Lyftet PT studio

kontakt@lyftetptstudio.se

Hagavägen 1, 856 42 Sundsvall

070-888 01 96

  • facebook
  • Instagram
  • linkedin
Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Hem: Omdömen
Hem: Kontakt
bottom of page